DEJAN SAVIĆ ŠOKIRAO HRVATSKOG GLUMCA! Selektor otkrio detalje: Fascinantan je, njega morate da volite VIDEO
Foto: Starsport©, Nemanja Nikolić

večera u zagrebu

DEJAN SAVIĆ ŠOKIRAO HRVATSKOG GLUMCA! Selektor otkrio detalje: Fascinantan je, njega morate da volite VIDEO

Ostali sportovi -

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić i njegov hrvatski kolega Ivica Tucak veliki su prijatelji, a prilikom jednog od susreta u njihovom društvu se našao i popularni hrvatski pridružio im se i poznati glumac Goran Bogdan.

On je, ostao šokiran kada je Dejan Savić počeo da mu priča o filmu! To je trajalo satima, a srpski selektor je pokazao da o tome zna mnogo!

''Rekao sam to u više navrata, Dejan je veliki trener i veliki čovek. Njegov način života meni prija, volim da se vidim sa njim i u Zagrebu i u Beogradu, Splitu, Šibeniku, Tokiju... Gde god imamo priliku sednemo i pričamo. On je divan čovek'', rekao je Ivica Tucak, selektor hrvatskih vaterpolista.

Tema se sama nadovezala, pa je Tucak ispričao jednu anegdotu o srpskom selektoru, detalj koji ga je fascinirao.

''Pre nekih 3-4 meseca bio je u Zagrebu i našli smo se na večeri Deki, Goran Bogdan i ja. Ostao sam fasciniran njegovim znanjem kinematografije. Goran Bogdan je jedno sat vremena slušao kako mu Savić priča o oskarima, o filmu, o glumcima... To je jedan baš specifičan lik. Njega je teško ne voleti. On je iskren čovek, uvek će u lice reći ono što misli i zato ga volim'', otkrio je hrvatski trener o čoveku koji i sam obožava da priča anegdote.

Srbija je na Olimpijskim igrama u Tokiju odbranila zlatnu medalju, dok Hrvati nisu imali naročito uspešan turnir.

''U prvoj poruci nakon što su osvojili zlato napisao sam mu 'Deki, kad već nisam ja, drago mi je da si ti'. Kasnije smo se čuli i telefonom, naravno. To što sam rekao stvarno i mislim'', dodao je Tucak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track