Sem Darnold (©AFP)
Sem Darnold (©AFP)

Pantersi su hit, imaju 3-0, ali brine povreda prve zvezde Mekefrija

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.09.21. | 07:08

Karolina pobedila Teksanse u Hjustonu sa 24:9 u prvom meču trećeg kola NFL šampionata

Pantersi i dalje nemaju poraz u NFL šampionatu. Četa Meta Rula iskoristila je nešto lakši raspored, utakmice sa Džetsima i Teksansima da ostvare skor od 3-0 na startu. Karolina je slavila u Hjustonu sa 24:9 u prvom meču trećeg kola u najjačoj ligi omiljenog sporta Amera.

Domaćin sa trećim kvoterbekom, rukijem Dejvisom Milson ništa nije mogao protiv odlične defanzive Karoline. Pantersi su zadržali epitet najbolje odbrane na startu nove sezone (u proseku samo 10 poena). Tačdaun u finišu druge četvrtine i fild gol bilo je sve od domaćina.

Izabrane vesti

Nedelja, 19.00: (1,70) Nju Ingland Petriots (13,0) Nju Orleans Sejnts (2,40)

Ono što može da zabrine franšizu iz Šarlota je povreda prve zvezde Pantersa, raning beka Kristijana Mekefrija. On se povredio u prvom poluvremenu. Prve prognoze kažu da će morati da odsustvuje od tri do šest nedelje zbog povrede tetive, što će znatno da oteža posao kvoterbeku Semu Darnoldu.

--------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------------

Pojačanje iz Džetsa odigrao je još jendu odličnu utakmcu. Doduše, nije imao nijedan tačdaun pas, ali je sigurno vodio svoj tim do treće pobede, prve na gostovanjima u ovom šampinatu. Na četiri minuta do kraja "kvoterbekom snikom" je poentirao i overio trijumf svog tima.

Darnold je sakupio 304 jarda, imao je 23 uspešna dodavanja iz 34 pokušaja. S druge strane, Dejvis Mils je imao skromnih 19 dodavanja iz 28 pokušaja za samo 168 jardi, uz tačdaun pas ka Entonju Mileru u finišu druge četvrtine, kada su Teksansi smanjili na 6:7 i pripretili favorizovanim gostima.

Karolini se u finišu meča povredio i prvi risiver Di Džej Mur, koji je imao osam uspešnih akcija za 126 jardi, ali njegova povreda nije teže prirode.


tagovi

američki fudbalNFLNFL ligaHjuston TeksansKarolina Panters

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara