24. septembar  2021. 06.34  →  18.42 | Izvor: Tanjug

Dobra prohodnost puteva, kamioni na Horgošu čekaju pet sati

NOVI SAD -

Na svim glavnim putnim pravcima u Srbiji prohodnost je dobra, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije. Kako se navodi, usporenu vožnju treba očekivati na mestima gde ima radova na putu.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 300 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 120 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 60 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, teretna motorna vozila očekuje zadržavanje od 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, dodaje se u saopštenju.

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Na auto-putu E-763, Surčin - Ub, u oba smera, od 7 do 15 časova radovi na košenju putnog pojasa.

U toku izvođenja radova za saobraćaj su zatvorene zaustavne saobraćajne trake, a saobraćaj se odvija preticajnim i voznim saobraćajnim trakama, saopštilo je JP „Putevi Srbije".

Od 7 do 15 časova izvode se radovi na košenju putnog pojasa, na delu državnog puta I A reda broj 2, na deonici Ljig - Takovo, u oba smera.

U toku izvođenja radova za saobraćaj su zatvorene zaustavne saobraćajne trake.

Auto-put E-75, granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu, do 1. novembra radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Radovi se izvode u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj je u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku.

Auto-put E-70, petlja Pećinci - petlja Ruma, u smeru Beograd-Šid, do 27. septembra radovi na redovnom održavanju.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka), dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Takovo-Pranjani, do 30. septembra u toku svetlog dela dana, radovi na rehabilitaciji puta.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Svetozar Miletić - Sombor, do 1. oktobra od 7 do 16 časova, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Tagovi