0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

FENER SLAVIO NAKON DVA KOLA BEZ POBEDE: Ozil je heroj!

Objavljeno: 23.09.21 u 21:28

.Nekadašnji reprezentativac Nemačke je odlučio pitanje pobednika!

Fudbaleri Fenerbahčea su na svom terenu savladi ekipu Giresunspora. Utakmica 6. kola Super lige Turske u Istanbulu je završena rezultatom 2:1.

Izabranici trenera Pereire su stigli do prenosti u ranoj fazi utakmice. Holanđanin Ferdi Kadioglu je savladao golmana Pirija već u drugom minutu meča. U ulozi asistenta našao se iskusni Diego Rosi iz Urugvaja.  Domaćin je kontrolisao posed tokom većeg dela utakmice, a dominacija u polju je bila izražena tokom prvih 45 minuta.

Gostujuća ekipa je najbolju priliku za izjednačenje propustila u 40. minutu. Ibrahima Balde je preuzeo odgovornost, ali nekadašnji as Atletiko Madrida nije uspeo da realizuje udarac sa bele tačke.

Situacija se u nastavku nije značajno menjala. Uspevali  su igrači Giresunspora da na trenutke zagospodare terenom, ali sve je to bilo periodično.

Fenerbahče je prednost duplirao u 64. minutu. Bivši fudbaler Arsenala i Real Madrida je iskoristio asistenciju Beriše i zatresao je mrežu rivala. Ovo je drugi pogodak Mesuta Ozila od starta aktuelne sezone, u nacionalnom šampionatu Turske.

Konačan rezultat postavljen je u finišu duela na ‘Ulker‘ stadionu. Erol Akdag je uposlio svog saigrača u ofanzivi, a Sulejman Dukura je u 85. minutu ublažio poraz svoje ekipe.

Fener se nakon šest odigranih mečeva nalazi na 4. poziciji, dok je Giresunspor do sada osvojio samo jedan bod i zauzima 19. mesto na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter