Vesti

0

Unikredit banka u akciji podrške omasovljenju procesa imunizacije među studentskom populacijom

Autor: KP

Izvor: Beta

Unikredit banka u akciji podrške omasovljenju procesa imunizacije među studentskom populacijom

Izvor: Pixabay

Unikredit (UniCredit) banka u Srbiji i izdavačka kuća Laguna će, sa ciljem da pruže podršku institucijama i apelima struke da se proces imunizacije omasovi u kategoriji mlađe odrasle populacije, od 23. septembra do 23. novembra organizovati akciju kojom će studente motivisati da se vakcinišu.


Za prvih 1.000 studenata, koji u odabranim ekspoziturama Unikredit banke potvrde da su se vakcinisali protiv korona virusa, od kako su zvanične institucije započele proces imunizacije, biće pripremljen poseban poklon paket.

"Činjenica da smo banka koja od svih banaka u našoj zemlji u bazi svojih klijenata ima najveći broj klijenata među studentskom populacijom, motivisala nas je da pokrenemo ovu društveno odgovornu akciju i na taj način još jednom pružimo podršku institucijama Srbije u daljoj borbi protiv pandemije. Želimo da ohrabrimo mlade ljude da donesu odgovornu odluku i da kao budućnost našeg društva, budu pozitivan primer u svojoj sredini", rekao je predsednik Izvršnog odbora Unikredit banke Nikola Vuletić.

Ta banka do sada je podržala zdravstveni sistem Srbije u borbi protiv pandemije, i to kroz dve donacije RFZO-u, ukupne vrednosti od 80.000 evra, kao i kroz učešće u inicijativi UNICEF-a u nabavci kiseoničkih protokometara za zdravstvene ustanove.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR