Mlade modne snage na Zagreb Design Weeku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.09.2021.

0

Anatticus

Anatticus

U petak, u 19 sati na programu je modna revija kojom se i ove godine predstavljaju inovativne kolekcije mladih dizajnera

Prilika da izlože svoje kreacije pružena je mladim modnim dizajnerima, uglavnom studentima i alumnijima TTF-a. Ovo je jedina takva prilika u Hrvatskoj za mlade dizajnere. Svoje kolekcije ove godine će predstaviti Alavera, Anatticus, Helen Kelen, Karla Krpan, KVAZIMODA, Macy + Karl, Tire Calligraphy te Vicko Racetin. Većina kolekcija tematizira recikliranje te modno-ekološku osviještenost. Nakon revije slijedi kabaret nastup House of Flamingo.

Osim bogatog  i zanimljivog programa na osmom Zagreb Design Weeku, u prizemlju Hale V, na 1.000 m2 očekuje vas i ZGDW Concept Store s najboljim dizajnerskim proizvodima koje trenutno možete pronaći na domaćem tržištu. Na katu se može razgledati izložba pobjednika ZGDW Award 2021. nagrađenih za dizajn  u šest kategorija — Grafički dizajn, Dizajn digitalnih komunikacija i dizajn interakcija, Produkt dizajn, Dizajn prostora, Tekstilni i modni dizajn i Dizajn društvenih inovacija.

Osmi Zagreb Design Week održava se do 26. rujna 2021. u Hali V, Tehničkog muzeja Nikola Tesla i na partnerskim lokacijama.


VIŠE O TEMAMAZagreb Design Weekmodne revijeAlaveraAnatticusHelen KelenKarla KrpanKVAZIMODAMacy + KarlTire Calligraphy




Povezano