Iliev: Suma laže 1photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Sportski direktor Partizana demantuje navode nezadovoiljnog veziste crno-belih i drži stranu treneru Aleksandru Stanojeviću.

Sejduba Suma optužio je trenera Aleksandra Stanojevića da mu ne dozvoljava da igra za Partizan, tvrdeći za sebe da je zdrav, prav i motivisan, na šta je reagovao prvi čovek sportskog sektora kluba Ivica Iliev.

„Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoju ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija. Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on“.

Čovek čijom je zaslugom reprezentativac Gvineje Bisao postao najskuplji igrač u istoriji kluba iz Humske ne želi da se meša u posao i odluke šefa stručnog štaba.

“A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu”.

Iliev tvrdi da ovaj Sumino oglašavanje putem društvenih mreža neće proći nekažnjeno.

Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi“, jasan je Iliev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari