4
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic (L) Sekou Sanogo and Nikola Terzic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

ZVEZDA TV POSLALA OŠTAR ODGOVOR PARTIZANU I STANOJEVIĆU: Moramo da podsetimo javnost na jednu stvar! (FOTO)

Objavljeno: 22.09.21 u 20:16

Podigla se prava bura.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je na konferenciji za štampu oštro reagovao kada je čuo da Crvena zvezda želi da odloži meč sa Voždovcem. On je istakao da se ovim potezom crveno-belih drugi klubovi stavljaju u neravnopravan položaj, kao i da Zvezda na raspolaganju ima 30 igrača.

Svi mi imamo roster od 30 igrača, mi prvi imamo 20-30 puta veće budžete. Ne možemo zbog toga da odlažemo utakmicu. Drugo, stavljate nas u neravnopravan položaj. Treće, treba taj Metalac, Voždovac da igraju sa takvim rosterom u tempu sreda-subota. Neregularno. Igraju i putuju u Pazar bez prisustva publike. To ljudi koji gledaju sa strane ne mogu da shvate, rekao je Stanojević.

Povodom ovih reči, oglasila se i Zvezda TV, podsetivši trenera crno-belih da je i Partizan susret sa Metalcem odložio zbog povreda. U prilogu su stavili naslov sa portala B92, uz sledeću poruku:

Naš klub je napadnut jer je zatražio i dobio odlaganje meča pošto je van stroja 13 igrača. Moramo da podsetimo javnost od koga napad dolazi, napisali su na zvaničnom Tviter profilu.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter