| Hardver | Konfiguracije | Gigatron GTR Prime Elite Devil pre-build
Konfiguracije

Gigatron GTR Prime Elite Devil pre-build

Elitni gejming đavo!

Gigatron nam je na test poslao jedan pakleni elitni pre-build koji će se uskoro naći u prodaji kod njih u radnjama! Kažemo elitni i kažemo pakleni, jer to i jeste ime ovog računara – Elite Devil. Pa da ne tupimo mnogo, idemo po redu!

Rekli smo ovo mnogo puta, ali ćemo reći opet jer smatramo da je izuzetno bitno. Sklopiti dobro izbalansiran računar nikada nije lak zadatak – ne bitno je o kom cenovnom rangu pričamo. Jednostavno rečeno, morate da poznajete dobro materiju kako bi ste se upustili u to.

Malo-malo na kanalu napravimo neki build, ali ste verovatno primetili da na testu nemamo često prebuild računare. To je zato što se iskreno zgrožavamo kakvih sve pre-build računara ima u prodaji, a na AXE-u smo uvek išli sa pričom „pozitivnog pristupa“.

Gigatron je pre određenog vremena uspostavio GTR Prime seriju računara kojoj pripada i Elite Devil koji danas imamo na testu. U pitanju je računar koji je pre svega optimizovan za PC igrače koji se baš dosta igraju, odnosno imaju duge gaming sesije, pa žele stabilnost, dok sa druge strane žele vrhunske performanse i ugođaj u gejmingu.

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar