0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

KUMANU SE OZBILJNO DRMA KLUPA: Nekoliko kandidata da zamene Holanđanina u Barsi

Objavljeno: 21.09.21 u 08:45

Nakon loših igara Barselone na startu sezone, povela se priča o smeni trenera.

Katalonci su u prva četiri kola Primere osvojili osam bodova, a sinoć su se praktično u poslednjim minutima utakmice spasili poraza od Granade, golom defanzivca Arauha u 90. minutu.

Takođe, u prvom kolu Lige šampiona izgledali su kao razbijena vojska u susretu sa Bajernom, koji su Bavarci rešili u svoju korist sa ubedljivih 3:0 i pokazali da je Barsa daleko od ozbiljnog faktora u evropskoj eliti,

Sve ovo bilo je okidač da se ponovo pokrenu priče o smeni Ronalnda Kumana, a prema pisanju lista „Marka“ nekoliko je kandidata da zamene Holanđanina na „užarenoj“ klupi Barselone. Kao moguća rešenja u slučaju Kumanovog odlaska spominju se Antonio Konte, Andrea Pirlo, Ćavi Ernandes, Filip Koku i Roberto Martinez.

Međutim, smena aktuelnog trenera neće ići glatko pošto prema ugovoru, u slučaju preuranjenog rastanka, Barselona mora Kumanu da isplati sumu od 13 miliona evra, što je za klub koji se guši u dugovima preveliki trošak.

Ostaje da se vidi hoće li se klub i trener dogovoriti oko raskida ugovora ili će iskusni trener ponovo preživeti potrese, kojih je bio i u prethodnoj sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter