Muzika

Preminula Marina Tucaković

Preminula Marina Tucaković
Foto: N.N. | Preminula Marina Tucaković

Marina Tucaković (67) preminula je nakon teške borbe sa opakom bolesti, potvrdio je njen suprug Aleksandar Radulović Futa.

"Istina je. Nemojte ništa da me pitate. Hvala vam na razumevanju", rekao je Futa za Telegraf.

Nakon nekolicine ohrabrujućih vijesti u posljednje vrijeme, da njeno zdravstveno stanje ide nabolje, uslijedila je ipak ona najtužnija - Marina nije uspjela da se izbori.

Njen sin, kompozitor Milan Laća Radulović se ranije oglasio se na društvenoj mreži Twitter, gdje je naveo da je njegovoj majci pozlilo i da joj je potrebna pomoć.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvijezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama "Operacija trijumf" i "Pinkove zvezde".

Njen život su obilježili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno tijelo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja djevojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pjevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pjevača kojima je pisala pjesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije