Mladen Grušanović (ABA 2 liga - Dragana Stjepanović)
Mladen Grušanović (ABA 2 liga - Dragana Stjepanović)

Grušanović stiže u Osijek: Srpski košarkaš pojačao hrvatski tim

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.09.21. | 19:31

Mladen će i naredne sezone igrati u ABA 2 ligi

Nova stanica u karijeri srpskog košarkaša Mladena Grušanovića je Osijek. Sin čuvenog Mijaila Mikana Grušanovića, koji je košarkašku loptu tapkao sve do 47. godine, novo je pojačanje Vrijedosnica iz Osijeka. On će nastaviti da igra u ABA 2 ligi, jer je i prethodne sezone nosio dres ekipe Lovćena, koja je takođe bila u drugom rangu regionalnog takmičenja.

Grušanović pokriva poziciju krila, rođen je 1997. godine i prošao je mlađe reprezentativne selekcije Srbije. Profesionalnu priču je počeo u dresu Jagodine, odatle je otišao u Dinamik. Na Dorćolu je igrao jednu sezonu, a onda je zadužio opremu Beovuka na dve godine. Tokom takmičarske godine 2019-2020 je bio u Vršcu, a prethodnu sezonu je odigrao za Lovćen.

Izabrane vesti

Za crnogorski klub je u ABA 2 ligi odigrao 13 utakmica na kojima je beležio u proseku 6.8 poena, 1.4 skok i po jednu asistenciju. Njegov novi klub je dobio pozivnicu za učešće u regionalnom takmičenju, kao i organizaciju jednog od turnira ABA 2 lige od 8. do 12. novembra. Prethodne dve sezone je u Osijeku igrao srpski košarkaš Arijan Lakić.


tagovi

ABA 2 liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara