Šapićev hvalospev: Svedoci smo nastajanja nove Srbije, njen ideolog je Aleksandar Vučić

Svedoci smo nastajanja jedne nove Srbije, vojno snažnije, ekonomski stabilne, geopolitički mudro pozicionirane a ujedno nacionalno i identitetski osvešćene, kaže potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić.
Kako je dodao, "utemeljivač i tvorac te savremene Srbije i prvi ideolog je Aleksandar Vučić".
 
On je na TV Prva istakao da Srbija prvi put ima predsednika koji je, osim što je predsednik njenih građana, i predstavnik svih Srba i celokupnog srpskog naroda i ocenio da je politika koju Vučić danas vodi mnogo šira i ne tiče se samo građana Srbije već celokupnog srpskog naroda.
 
"Mislim da su ovo ključne stvari koje će jednog dana iza sebe Vučić ostaviti kao svoj legat i zaostavštinu i po čemu će ga se srpski narod sećati i pamtiti ga jer danas Vučić treba Srbiji, a ne Srbija njemu", ocenio je Šapić.
 
Govoreći o međustranačkom dijalogu i pregovorima dela opozicije sa predstavnicima Evropskog parlamenta, on je upitao kako su to od "ljudi zbog kojih će demokratija u Srbiji da procveta", evroparlamentarci danas za opoziciju postali "Vučićevi plaćenici".
 
"Jesu li sada evroparlamentarci dobri ili loši? Od simbola istine, demokratije i pravičnosti Tanja Fajon i Vladimir Bilčik došli su do toga da su sada nebitni i da ih je Vučić potkupio. Pitanje za taj deo opozicije je: Znate li tačno šta hoćete", upitao je Šapić.
  • AntifaNS

    20.09.2021 14:43
    @Podbarac Original
    Nikad nista ni nije vredeo i bio je kao i sada Novak Djokovic, kapitalisticki opijum za hipnozu glupavog naroda. Uvek je to bio i kao sportista i sada kao Vuciceva pudlica.
  • Banderaš

    20.09.2021 11:26
    Parazit
    Mene bi bilo sramota da ima sve lažno u životu i da živim kao parazit. Jadno i bedno.
  • Podbarac Original

    20.09.2021 11:09
    Golub preletac
    Uspeo si da ujedinis dve vrste golubova,preletac i prevrtac,dodji na Temerinsku pijacu da te izlozimo.Neverovatno koliko nisko moze da padne covek,ovaj nekada veoma uspesni sportista je dosao do samog dna,poslednji ljudski talog u politickoj serpi,obraz ti je kao djoon od cizme Kanadjanke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.