Rasprava Dačića i Obradovića na TV Prva: "To već sad nije korektno" VIDEO

Predsednik Skupštine Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić i lider Dveri Boško Obradović razmenili su mišljenja u Jutru na TV Prva u programu uživo.

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

12:15

Rasprava Dačića i Obradovića na TV Prva:
Printskrin: TV Prva

Iako je razmena mišljenja u početku tekla mirno, u jednom trenutku došlo je do podizanja tenzija.

Naime, Obradović je konstatovao da je Dačić predugo na političkoj sceni i da je vreme da se pojave neki novi ljudi.

"Dajemo nadu građanima da konačno nešto može da se promeni na srpskoj političkoj sceni posle trideset godina prisustva uvek istih ljudi, poput Ivice Dačića. Možda je Ivica Dačić uradio mnogo za sebe, stranku, porodicu i lični ineters, ali se postavlja pitanje šta je uradio za državu i da li mu treba još trideset godina da bi nešto uradio za državu", rekao je Obradović.

Dačić je odmah reagovao na konstataciju Boška Obradovića i zaključio da takav nastup nije korektan.

"To već sad nije korektno što pričate... Znate zašto? Ako ništa drugo, ja sam uradio da 19 zemalja povuče priznanje Kosova i za to treba da mi budete zahvalni, a ne tako da pričate. Znači sada vi da procenjujete ko je šta uradio, šta nije uradio za sebe ili porodicu. Da li se ja mešam u vašu porodicu, nemojte da idemo na te stvari. Hvalite vi sebe, nemam ništa protiv, ali nije hvaljenje vas da ponnižavate druge", rekao je Ivica Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: