Narodna stranka pozvala građane na protest povodom "sramne odluke suda u korist banaka" 1Foto: Logo

Gradski odbor Narodne stranke Beograd podržao je protest povodom odluke Vrhovnog kasacionog suda da „stane na stranu banaka, a protiv građana“, i pozvao građane i članove te stranke da se sutra u podne okupe ispred zgrade suda u Nemanjinoj ulici u Beogradu.

„Cilj sramnog postupanja sudija Vrhovnog kasacionog suda, koji su svojim pravnim stavom stali na stranu banaka i krupnog kapitala, jeste dalje siromašenje svih građana Srbije, kojima je naneta ogromna šteta i to pod direktnim uticajem predsednika Srbije Aleksandra Vučića“, navodi se u saopštenju beogradskog odbora Narodne stranke.

„Narodna stranka podržava zahteve građana i advokata da se zaustavi pljačka i ispravi ova istorijka nepravda“, dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se izražava sumnja da je prilikom donošenja spornog pravnog mišljenja Vrhovnog kasacionog suda „bilo elemenata korupcije“.

„Dajemo reč da će zbog ove kriminalne odluke, kao i niza drugih, neko morati da odgovara nakon promene vlasti“, zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari