Humanitarni tiket u podne: Dragan Ristić tipuje za lečenje Vanje Malović, 1077 na 3030

Vreme čitanja: 4min | ned. 19.09.21. | 11:13

Osvajač dve zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama u Tokiju odigrao je tri plus na Čekićare i Đavole!

Čovek koji se okitio sa dve zlatne medalje na paraolimpijskim igrama u Tokiju više puta je kazao da mu je upravo nedostajalo najsjajnije odličje sa olimpijade. Ranije je Dragan Ristić zaslužio dva evropska i tri svetska zlata.

Prema mišljenju našeg strelca organizacija u Tokiju je bila na visokom nivou, a za Mozzart Sport je, sa male vremenske distance, podvukao:

Izabrane vesti

“Moje treće učešće na OI. Drago mi je što sam uspeo vazdušnom i malokalibarskom puškom da osvojim zlata. Utisci su se malo slegli, euforija se stišala, ali je prisutna sreća zbog naših uspeha. Postavio sam nove svetske rekorde, uzeo dve medalje. Doček u Kragujevcu bio je sjajan. Nakon toga cela dvorana nas je pozdravila, dugotrajnim aplauzom, na košarkaškoj utakmici između Radničkog i Partizana. Nezaboravno, idemo dalje. Biću srećan ukoliko današnji Mozzartov humanitarni tiket postane dobitan. Da pomognemo Vanji Malović”, rekao je Ristić i započeo plemenito tipovanje.

U15.00 sati igraju VEST HEM – MANČESTER JUNAJTED. Đavoli imaju deset bodova, a Čekićari dva poena manje. Junajted ima veće kadrovske probleme, domaći su bez dvojice prvotimaca. Čak na 15 utakmica Vest Hem je bez poraza dok je Junajted izgubio u Švajcarskoj. Međusobni odnos je 8:15:35 sa najubedljivijom pobedom Solskjerovih izabranika od 6:0. Poslednja dva okršaja okončana su sa po 1:0 u korist Mančestera.

“Tri plus”. 

Pola sata kasnije startuje utakmica između DORTMUNDA i UNION Berlina. U Borusiji je prava bolnica, izostaje čak deset fudbalera. Ipak, domaći imaju tri poena više od rivala, a i dobili su poslednja tri duela. UNION je tek nakon devet utakmica dozvolio luksuz da izgubi od Slavije sa 3:1. Milioneri imaju bolji skor, 5:0:2 , uz pobedu sa 5:0. Poslednji međusobni okršaj domaći su dobili sa 2:0.

“Jedinica”. 

Druge dve utakmice igraju se u večernjem terminu, od 20.45 u Parizu PSŽ dočekuje LION. Domaći su lideri sa sedam poena više od rivala. Olimpik je dobio poslednje tri utakmice, a jednu je remizirao. Na drugoj strani PSŽ je dobio pet mečeva pa poslednju utakmicu odigrao nerešeno. Kada su međusobni dueli u pitanju domaći su poslednji okršaj sa Lionom dobili sa 4:2. Ukupno posmatrano klub iz Pariza ima bolji skor, 30:16:23, sa najvišom pobedom od 5:0.

“UG 4+”. 

I još jedna poslastica za kraj tipovanja, VALENSIJA je domaćin REAL MADRIDU. Naravno kraljevski klub ima bolji odnos, 14:14:35 i pobedu sa 5:0. Trenutno, oba tima imaju po 10 poena. Valensija je dve poslednje utakmice dobila sa sigurnim rezultatima, 4:1;3:0. Real nema poraz na poslednjih šest mečeva, a Betis i Inter je dobio minimalcima dok je protiv Selte bio ubedljiv, 5:2. Mister Anćeloti ima veće probleme jer izostaje pet igrača.

“Neka bude gol, gol, uz tri plus”, zaključuje osvajač dve zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama u Japanu koji tipuje za lečenje Vanje Malović, 1077 na 3030.

Kada trenutno podvučemo crtu MOZZART je donirao, kroz dobrotvorni listić, iznos od 21.784.857 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Kompanija je pomogla Bošku Gugleti, a nakon toga sa 400.000 dinara, u dva dana, i Vanji Malović. Zagarantovane dobitke imali su Strahinja Rašović i Petar Grašo. Gest za svako poštovanje. Upišimo 1077 i pošaljimo na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001131465 – 72.

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac i bićemo ponovo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje PČELICA, LAKTAŠI. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara