Foto: Reuters
Foto: Reuters

AZIJA: Gomis rešeta, Kavasaki sebično čuva vrh

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.09.21. | 23:58

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa najvećeg kontinenta

KAŠIMA – GAMBA OSAKA 3:1 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

U prvih 45 minuta nije bilo golova, ali je onda u nastavku Kašima preuzela stvari u svoje ruke. Prvo je strelac bio Ueda u 52. minutu, zatim Huan u 60. i već tada je bilo jasno ko će do celog plena. Do kraja je i Doi pogodio u 73. minutu, dok je Alves u 80. smanjio razliku sa bele tačke.

TOKUŠIMA – KAVASAKI 1:3 (1:2)

(Fudbal, Japan 1)

U prvom poluvremenu bio je pravi vatromet. Tokušima je povela, ali joj je poništen gol zbog ofsajda. Potom je Kavasaki poveo preko Činena, da bi domaćin poravnao u 38. minutu, a onda Vakizaka doveo Kavasaki u novu prednost. Pobedu gostiju utabao je Činen u 52. minutu.

NAGOJA – JOKOHAMA MARINOS 2:1 (1:0)

(Fudbal, Japan 1)

Nakatani je u 12. minutu najavio pobedu Nagoje i sa 1:0 je završen prvi deo igre. U nastavku je Švjercok podigao na 2:0 u 46. minutu. Do kraja utakmice Jokohama je uspela da stigne do jednog gola, ali to je bilo sve. Sugimoto je bio precizan u 72. minutu. Nagoja je upisala tri boda.

DAJGU – ULSAN 2:1 (0:1)

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Pogotkom Vakoa Ulsan je vrlo dobro otvorio duel, međutim brazilski dvojac iz redova domačina u nastavku je režirao preokret. pogodak za izjednačenje postigao je Edgar, a tri boda Dajguu doneo je Cesinja.

AL HILAL – AL ETIFAG 3:2 (1:0)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Marega je u prvom poluvremenu postigao vodeći pogodak za domaćina, a sve dileme sa dva pogotka u nastavku otklonio je Gomis. Al Haza je u 69. minutu smanjio zaostatak, dok je Sanusi vratio neizvesnost. Ipak, na kraju je ceo plen ostao u Rijadu.

AL AHLI – AL ŠARJAH 4:3 (0:1)

(Fudbal, UAE 1)

Šarijah je već u prvom minutu postigao vodeći pogodak, međutim to je bilo praktično sve od uzbuđenja do odlaska na odmor. Znatno neizvesnije bilo je u drugom delu igre u kojem je domaćin tri puta stizao gol zaostatka i na kraju režirao preokret.

AL NASR – AL ITIHAD 1:3 (1:1)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Obod je u 11. minutu našao rupu u odbrani domačina koji se preko Al Ganama rezultatski vratio u 38. minutu. Otpor domačina drugi put je slomio Koronado u 64. minutu, a nakon što je domaćin promašio penal većina dilema bila je otklonjena, dok je tačku stavio Bruno Enrike u 89. minutu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara