0
Odbojka

BELGRADE, SERBIA - JUNE 23: Milos Nikic (L) celebrate with the team mates Aleksandar Atanasijevic (R) and Marko Podrascanin (C) during the match between Brasil and Serbia on the FIVB World League 2016 - Day 1 at hall Aleksandar Nikolic on June 23, 2016 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NIŠTA OD ZLATA: Samo da je medalja, nije bitno koja!

Objavljeno: 18.09.21 u 23:53

Odbojkaši Srbije poraženi od Italijana(27:29,22:25,25:23,18:25).

Druga polufinalna utakmica u kojoj je igrala naša odbojkaška reprezentacija protiv odbojkaške reprezentacije Italije nije se završila onako kako smo se svi nadali.

Tokom celog meča bilo je napeto, podjednako dobre reprezentacije pružile su odličnu zabavu na večerašnjoj utakmici, ali ostaje žal što se naša reprezentacija na kraju nije radovala.

Italijani su dobili prvi set rezultatom 27:29, zatim su u drugom povećali prednost u setovima jer su bili bolji rezultatom 22:25. U trećem setu su se naši odbojkaši malo trgli, uspeli da smenje prednostna 1:2 u setovima, ali nedostatak sreće presudio je da Italijani odu na megdan Sloveniji za zlatnu medalju.

Srbija neće imati priliku da u finalu brani zlatnu medalju sa prošlog Evropskog prvenstva, ali će imati priliku da se sutra, 19. septembra, od 17:30 časova bori sa Poljskom za bronzanu medalju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter