Jet set

Oženio se brat Teodore Džehverović, pjevačica se "borila" za bidermajer

Oženio se brat Teodore Džehverović, pjevačica se "borila" za bidermajer
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL | Oženio se brat Teodore Džehverović, pjevačica se "borila" za bidermajer

Sava Džehverović, sin bivše rijaliti učesnice Gordane Goce Džehverović i brat pjevačice Teodore Džehverović oženio se svojom dugogodišnjom izabranicom, Adrianom Kadar.

O njihovoj vezi se dugo pričalo još dok su Goca i Teodora učestvovala u "Zadruzi 2", a mnogi su mislili i da njihova veza neće izdržati toliki pritisak. Da stvari stoje potpuno drugačije, svjedočila je njihova romantična prosidba, ali i vjenčanje mladog para.

Andriana je blistala u balskoj vjenčanici bijele boje sa cirkonima, dok je Sava u elegantnom odijelu koje je ukrašeno cvjetom.  Mladenci nisu skidali osmijeh sa lica tokom ceremonije građanskog vjenčanja, a jasno se vidi da su presrećni što su se jedno drugom zakleli na vječnu ljubav.

Mlada je, kako običaji nalažu, bacala i bidermajer, a među djevojkama koje su željele da budu slijedeće, bila je i Teodora, ali ona nije bila ta koja je uhvatila cvijeće, već neka druga djevojka.

Teodora se za ovu priliku posebno dotjerala, pa je blistala u narandžastoj haljini sa dubokim dekolteom, a kosu je uvila u afro lokne.

Ona je na svadbu svog brata došla bez dečka Nina Čelebića, koji je veće neko vrijeme u Americi, pa on i pjevačica održavaju vezu na daljinu.

(telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije