Tragedija u Italiji: Srbin ubio ćerku, pa sebe

Muškarac (88), poreklom iz Srbije, ubio je svoju ćerku (58), pa presudio sebi u Padovi.

Izvor: B92

Subota, 18.09.2021.

12:33

Tragedija u Italiji: Srbin ubio ćerku, pa sebe
Foto:Ilustracija: Lovely Bird/Shutterstock

Kako pišu mediji, otac je stanovao u Monfalkoneu, a ćerka u Padovi.

"Otac je došao na kćerkin rođendan i upucao je ispred kuće, a onda je izvršio samoubistvo. Oboje su rođeni u Srbiji, a motiv nezapamćene tragedije nije poznat", navodi portal.

Ćerku je usmrtio vatrenim oružjem. Kako prenose mediji, sve je počelo svađom, žena je pokušala da se skloni, otac je krenuo za njom, stigao je kod kapije i upucao sa nekoliko hitaca. Tela oca i ćerke su pronašli rođaci koji su krenuli do žene da provedu dan s njom.

Žena je živela s mužem, biznismenom, koji je vlasnik fabrike nameštaja nedaleko od mesta ubistva.

Prema prvim informacijama, do ubistva je došlo zbog neke stare svađe. Jedan od sinova ubijene žene je navodno bio kod kuće u vreme zločina, dok je drugi na odmoru na Sardiniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: