Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Strazbur lako, Herta jedva, a sve ostalo...

Vreme čitanja: 3min | sub. 18.09.21. | 06:37

Pogledajte ko vam je doneo novac 17. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

HERTA - GROJTER (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:1 (1:0)

Probila je Herta led u Bohumu, razbila je maler. Laknulo je Berlincima što više nisu na nuli, noge su se odvezale i Stara dama je posle trijumfa na strain upisala i prvu pobedu na Olimpijskom stadionu. Izabranici Pala Dardaja izvrnuli su Grojter Firt na postavu.

Opširnije OVDE.

STRAZBUR – MEC (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 3:0 (3:0)

Fudbaleri Strazbura su u šestom kolu francuske Lige 1 stigli do drugog trijumfa u sezoni. Bili su više nego ubedljivi protiv Meca i to zahvaljujući sjajnim rolama Ludovika Ažorka i bivšeg igrača Kestenjastih Habiba Dijaloa.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

SARAJEVO - LEOTAR (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 0:1 (0:0)

Mogao bi ovo biti savršen vikedn za Željezničar. Proslavlja Željo 100. godina postojanja, gradski rival Sarajevo je izgubilo, čeka se još samo pobeda Plavih sa Grbavice. Crnoj seriji Leotara došao je kraj na mestu gde to nikako nije očekivao – na Koševu. Miloš Aćimović postigao je prvenac, srušio Bordo tim i izveo Leotar u sigurnu zonu.

LINGBI - KOGE (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:1 (0:0)

Skliznuo je Lingbi u drugu ligu Danske i želi ekspresno da se vrati. Želi što pre da pobegne od nižeg ranga i vrati se tamo gde je dugo pripadao. Samo što će teško to učiniti sa ovakvom formom. Ni treći meč u nizu nije trijumfovao, a danas je baš zabrljao. Koge je preko Jensena poveo, odolevao je dosta dugo, ali, ipak, poklekao u završnici. Gitkjer je zatresoa mrežu u 87. minutu.

SASUOLO - TORINO (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 0:1 (0:0)

Posle velikog broja neiskorišćenih prilika u prvom poluvremenu, činilo se da je suđeno da u duelu Sasuola i Torina mreže ostanu prazne. Ipak, Marko Pjaca je imao drugačije planove. Bivši igrač zagrebačkog Dinama i Juventusa je efektnim pogotkom u 84. minutu srušio sastav sa Ređo Emilije i obezbedio Bikovima drugu uzastopnu pobedu u Seriji A.

Opširnije OVDE.

DRAGOVOLJAC – RIJEKA (tip 2, kvota 1,27) – rezultat 2:2 (2:0)

Luda je trka u Hrvatskoj za titulu. Pola lige sanja o svrgavanju Dinama sa trona. Jedan od njih je i Rijeka, ali ovakvi rezultati na gostovanjima će je odaljiti. Ušli su Riječani sa Zagrepčanima poravnati na prvom mestu u ovo kolo, sada će morati da se nadaju kiksu Dinama, pošto su se spotakli u gostima kod Dragovoljca.

SPARTA - NEC (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 1:1 (1:1)

U Spartinom Zamku ne gosti se NEC. Tamo nema šta da traži, zaboravio je kada je poslednji put trijumfovao. I to se ne menja ni posle ovoga meča. Ali je NEC uspeo da otkine bod, što mu prethodnog puta nije pošlo za rukom. Okita je doveo goste u vođstvo, a domaćin je pred sam odlazak na odmor stigao do izjednačenja.

BREŠA – KROTONE (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 2:2 (1:0)

Bila je Breša maksimalna, ali svakoj seriji mora doći kraj. Posle tri nanizane pobede upisan je prvi remi. Vodila je Breša 2:0, ali je Krotone pronaša odgovor. Mulatijeri je spakovao dva gola domaćem sastavu u drugom poluvremenu. I to će verovatno koštati Brešu prvog mesta, pošto Piza i Askoli tek treba da odigraju svoje mečeve, a od Breše ih razdvaja bod.

ŠALKE - KARLSRUE (tip 1, kvota 1,88) – rezultat 1:2 (1:1)

Da nema Simona Terodea u svojim redovima, verovatno bi se Šalke već posle sedam rundi druge Bundeslige našao blizu ili čak u zoni ispadanja. Ali kada zavisite od golova jednog fudbalera, morate da se pomirite sa scenariom koji kaže da ma koliko on bio ubojit, nećete uvek pobeđivati. Takva sudbina zadesila je Rudare na njihovoj Feltins areni gde im je Karlsrue u finišu susreta zadao konačan udarac.

Opširnije OVDE.

SELTA - KADIZ (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 1:2 (0:2)

Jago Aspas od starta sezone ne uspeva da postigne gol iz igre, a Selta da upiše pobedu. Ni uvodna utakmica petog kola španske Primere nije bila talična za tim iz Viga koji je morao da se pomiri sa četvrtim ligašlkim porazom - ovoga puta poklekao je protiv Kadiza.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara