Jago Aspas na meču protiv Atletika (©Reuters)
Jago Aspas na meču protiv Atletika (©Reuters)

Kad Jago Aspas posti, Selta je u problemu

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.09.21. | 12:39

Tim iz Viga dočekuje Kadiz u prvom meču petog kola Primere

Selta – to je Jago Aspas. Omaleni veteran nije uspeo u Liverpulu, ali u timu iz Viga ima status legende. Poslednjh godina srce i duša tima iz Galicije ove sezone se još nije upisao u listu strelaca iz igre. Postigao je gol iz penala na premijeri protiv šampiona Atletika (1:2). Kada izostane golgeterski učinak iskusnog napadača, onda je Selta u problemu.

Posle četiri kola samo bod u Primeri i tek 18. mesto. Doduše, imala je ekipa iz Vige težak raspored, mečeve sa madridskim gigantima, Realom i Atletikom, zatim i solidnim Bilbaom. Protekle nedelje dva puta su vodili na Santijago Bernabeu protiv Kraljevića, ali na kraju su doživeli fijasko (2:5).

Izabrane vesti

21.00: (1,60) Selta (4,00) Kadiz (6,50)

Tri boda su neophodna četi argentinskog stručnjaka Eduarda Kudeta. Prilika za to je gostovanje Kadiza večeras (21.00) na Balaidosu u prvom meču petog kola. Gosti, takođe, nemaju pobedu u prva četiri kola. Posle dva uvodna remija usledili su porazi od od Osasuna (2:3) i Sosijedada (0:2).

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Kudet će verovatno da izvede na teren isti tim kao protekle nedelje u Madridu. Osim Jaga Aspasa u napadu će biti Santi Mina, nekadašnji fudbaler Valensije. Argentinac Franko Ćervi se oporavio od povrede pete i biće u konkurenciji za tim. Uikoliko ne bude u startnih 11, zamena je Nolito. Jedino izostanak u timu Selta je neigranje Aida koji je bio pozitivan na virus korona.

Kod gostiju van stroja je Huan Kala zbog suspenzije, a povređeni su Gardido, Hoze Mari, Perea i Akapo. Selta je pod komandom Kudeta, nekadašnjeg trenera Rasinga i Internasionala, prošle sezone ostvarila najubedliviju pobedu upravo protiv Kadiza sa 4:0 na Balaidosu. Tim iz Viga nije primio gol na četiri utakmice protv današnjeg rivala (tri pobede i remi).


tagovi

PrimeraŠpanijaKadizSeltaJago Aspas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara