Lepota

PROMOITALIA – najveći svetski antiejdžing brend konačno u Srbiji!

Najveći svetski antiejdž brend konačno u Srbiji!

PROMOITALIA – najveći svetski antiejdžing brend konačno u Srbiji!

Srbija konačno može da se pohvali prisustvom najvećeg svetskog antiejdžing brenda „Promoitalia“ na tržištu, a ta dobra vest najavljena je najpre na velikom kongresu održanom u hotelu "Hilton" u Beogradu koji je okupio više od dvesta lekara različitih specijalnosti iz oblasti estetske medicine. Ovaj događaj od regionalnog značaja vodili su doktori i edukatori sa Promoitalia Akademije iz Milana, a na njemu su prezentovani proizvodi i poslednje inovacije ovog brenda.

Boško Karanović

 

Potom je, iste večeri, proslavljen kako dolikuje - u odličnoj atmosferi gala žurke u „Promenada Event Centru“ u Beogradu, kojoj je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti zainteresovanih za inovacije koje nudi ova kompanija. Događaju je prisustvovao i osnivač brenda Valerio Matano koji je pre 32 godine pokrenuo antiejdžing revoluciju u Milanu i ubrzo je proširio po svim meridijanima sveta, a sada najzad doveo i kod nas.

Boško Karanović

 

Stalo nam je da imamo što više ovakvih direktnih kancelarija i veoma mi je važno što smo otvorili jednu takvu u Beogradu, jer ćemo svoje znanje o estetskoj medicini moći da podelimo s vašim lekarima i učinimo ono što radimo dostupnim i ljudima iz vaše zemlje – rekao nam je Matano na svečanom događaju gde je najavljeno da će na čelu ove kuće biti naša uspešna doktorka iz oblasti estetske medicine Jelena Glavinić.

Biću generalni distributer, predstavnik kancelarije i direktor predstavništva, kao i internacionalni edukator za proizvode „Promoitalije“ širom sveta, Srbije i Balkana. Prisustvo ove kompanije u našoj zemlji važno je zbog kvaliteta proizvoda, ali i konstantne inovacije – saopštila nam je Jelena.

Komentari (0)

Loading