Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Ludogorec i Galatasaraj sve iznenadili

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.09.21. | 07:06

Pogledajte ko vam je doneo novac 16. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

C. ZVEZDA - BRAGA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:1

Crvena zvezda je u utakmici koja nije bila poklon za oči odigrala čvrsto i na rezultat i u završnici kakva se nije naslućivala posle prvih 75 minuta meča stigla do vredne pobede nad Bragom na startu takmičenja u Ligi Evrope.

Opširnije OVDE

ANORTOZIS - PARTIZAN (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:2

Nakon 90 minuta igre u novom UEFA takmičenju, Ligi konferencija crno-beli su na vrhu grupe i slede im dve utakmice u Humskoj u kojima mogu širom da otvore vrata eliminacione faze.

Opširnije OVDE

LESTER - NAPOLI (tip 2-4, kvota 1,47) - rezultat 2:2

Sve je na ovom susretu bilo suprotno u odnosu na okršaj Liverpula i Milana, kada je engleski predstavnik u svemu nadvisio italijanskog, bez obzira na "tesnu" pobedu. Večeras su gosti čak 22 puta tukli ka golu Lestera, tri puta više nego domaćin, ali su se poraza jedva spasli.

MONAKO - ŠTURM (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Monaku ne ide dobro u domaćem šampionatu, igra veoma loše, a bolje se nije predstavio ni protiv Šturma. Tri boda su tu, međutim igra ne obećava.

OLIMPIJAKOS - ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Karaiskaki je odbranjen, velika tri boda su ostala u Pireju. A moglo je da bude svašta. Međutim, golom Moldavca Olega Rebčika u 87. minutu grčki tim je slavio.

ROMA - CSKA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 5:1

Posebni je potpuno promenio identitet tima sa manje više istim igračima uz tri kvalitetna pojačanja. Roma igra brz, atraktivan i konkretan fudbal. 

LEVERKUZEN - FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 2:1

Leverkuzen se dosta mučio sa veoma dobrim Ferencvarošem koji je vodio na Baj areni, da bi preokret kreirali Ezekijel Palasios i jedan od najboljih izdanaka nove generacije nemačkih fudbalera Florijan Virc. 

PRECRTANO

MIDTJILAND - LUDOGOREC (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Šampion Bugarske je na terenu izgledao kao tim koji je na gostovanje došao ne da pobedi, već da ne izgubi. Misija je ispunjena uz anemično napadačko izdanje i dosta sreće kod izjednačujućeg gola.

Opširnije OVDE

GALATASARAJ - LACIO (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 1:0

Viđali smo razne autogolove po najrazličitijim fudbalskim zabitima; bilo je smehotresnih situacija i na na najvećoj sceni, ali ovo što nam je večeras priredio golman Lacija Tomas Strakoša posebna je kategorija ludosti.

Opširnije OVDE

REN - TOTENHEM (tip 0-2, kvota 1,77) - rezultat 2:2

Ren je gubio, pa vodio i na kraju je meč završen podelom plena. Dovoljna opomena Totenhemu da ovo neće biti baš šetnja do trofeja i da je Ren kadar da ih zaustavi. Priličnu količinu sreće su imali Englezi večeras u Bretanji...


tagovi

rezzime danarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara