Stanojević zadovoljan pobedom ali zabrinut zbog Rikarda 1foto: Srđan Stevanović Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan ali da je njegova ekipa mogla večeras ubedljivije da pobedi Anortozis u utakmici u Ligi konferencija i izrazio je zabrinutost zbog povrede fudbalera Rikarda Gomeša.

„Dobro smo igrali, moglo je da bude i ubedljivije. Ali, dobro, zadovoljan sam“, rekao je Stanojević za televiziju Arena sport.

Partizan je večeras u Nikoziji pobedio Anortozis sa 2:0, u prvom kolu Grupe B u Ligi konferencija. Crno-beli su imali mnogo prilika tokom meča, a strelci su bili Kvinsi Menig i Rikardo Gomeš, koji je izašao iz igre u 83. minutu zbog povrede.

„Obično menjamo, rotiramo. Malo nas je zabrinuo Rikardo, ne znamo kakva je situacija, igrao je povređen posle onog starta. Nadam se da će moći. Tražio je izmenu, trebalo je na poluvremenu, ali stisnuo je zube“, dodao je Stanojević.

Fudbaler Partizana Lazar Marković zadovoljan je pobedom na startu takmičenja.

„Svaka prva utakmica u grupi je jako teška i bitna. Igrali smo fudbal i dobili. Mogli smo da damo još neki gol, ali se ne opterećujemo“, rekao je Marković.

Fudbaler crno-belih Saša Zdjelar rekao je da ekipa srećna ide kući.

„Dobra utakmica. Počeli smo ne tako dobro, bilo je teško u prvih 20 minuta, ali je bilo mnogo lakše kada smo dali gol. Posle smo utakmicu priveli kraju na pravi način“, naveo je Zdjelar za Arenu.

Partizan će u nedelju od 18 časova na svom terenu igrati protiv Crvene zvezde u devetom kolu Super lige Srbije.

Zvezda je ranije danas u Beogradu pobedila Bragu sa 2:1 u prvom kolu Lige Evropa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari