Celebrity News

Konačno otkriveno: Evo šta Arkanova prva žena Natalija zaista misli o Ceci

Prva žena Željka Ražnatovića, Natalija Martinović sa svoje četvoro dece već decenijama živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Godinama se spekulisalo o njenom odnosu sa Cecom, a sada je konačno otkriveno kakvo mišljenje ona ima o najvećoj folk zvezdi sa ovih prostora.

Konačno otkriveno: Evo šta Arkanova prva žena Natalija zaista misli o Ceci

Naime, istinu o braku sa Natalijom i odluci o razvodu, Arkan je jednom prilikom izneo u medije.

— Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao — izjavio je Arkan 1996. godine.

A iako su se razišli, Natalija je nakon njegovog ubistva posetila kuću svoje bivše svekrve, kako bi ocu svoje dece odala poslednju počast. O tom događaju u jednom intervjuu pričao je pevač Zoran Kalezić.

Pročitajte: Nju je ostavio zbog Cece! Ovako danas izgleda Natalija, majka Vojina Ražnatovića (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke - počinje svoju priču Kalezić za "Mondo".

- Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla – nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je voleo ovu ženu (Cecu, prim. aut.). Eto to može samo jedna časna žena, kakva je bila Natalija, da kaže u trenutku kada je mrtv otac njene dece - zaključuje on.

Komentari (0)

Loading