1
Evrokupovi

Ricardo Gomes Partizan - Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN ODLIČNO OTVORIO LIGU KONFERENCIJA: Stranci pogađali za prve bodove!

Objavljeno: 16.09.21 u 22:53

Fenomenalna premijera ‘Parnog valjka’!

Partizan prvu utakmicu ove sezone u Ligi konferencija igra protiv Anortozisa sa Kipra. Srpski predstavnik je apsolutni favorit u ovom meču, ali igraju na gostujućem terenu gde domaćin zna da bude više nego nezgodan!

PARTIZAN: Popović, Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović, Zdjelar, Šćekić, Marković, Natho, Menig, Rikardo.

ANORTOZIS: Lorija, Korea, Arajuri, Risvanis, Hušbauer, Popović, Artimatas, Anderson, Hristodulopulos, Rusijas, Varda.

Prvi pogodak u ‘crno-belom’ dresu postigao je Kvinsi Menig u 42. minutu! Šutirao je loše Lazar Marković, ali je na odbijenu loptu natrčao Menig i lako loptu smestio u mrežu!

Anortozis je drugo poluvreme krenuo mnogo bolje i sve do polovine drugog poluvremena bili su dosta bolji rival na terenu.. Ipak Partizan je sav svoj kvalitet ubrzo pokazao, uzdignuvši se iz loše pozicije i postigavši pogodak! Snažan i precizan udarac uputio je Rikardo Gomeš i tako duplirao prednost svog tima!

Mogao je Partizan mnogo ubedljivije da slavi, ali su se propisno napromašivali nakon drugog pogotka!

GRUPA B: 

Anortozis – Partizan 0:2

Flora – Gent 0:1 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter