3
Košarka

FOTO: STARSPORT

SRAMOTA NA OPROŠTAJU NOVICE VELIČKOVIĆA: Pobili se navijači Partizana, policija sprečila veći incident! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.21 u 21:44

Nije moralo da dođe do ovoga…

Poslednja utakmica Novice Veličkovića u dresu Partizana bila je pravi spektakl. Crno-beli su savladali šampiona Evrope Anadolu Efes, a uz pregršt sjajnih akcija, zakucavanja i emocija, došlo je i do jednog incidenta.

Naime, pri kraju treće četvrtine, izbila je tuča između pojedinih navijača Partizana. Razlozi za ovo trenutno nisu poznati, a čitava dvorana zvizdanjem je osudila ovaj prizor. Nakon minuta koškanja, policija je ušla, pa je uspela da obuzda sve i da prekine tuču.

Ipak, ovo je nešto što će svi akteri utakmice želeti što pre da zaborave, jer je na samom meču bilo previše lepih stvari da bi ih ovaj događaj potisnuo. Posebno emotivno, bilo je obraćanje Novice Veličkovića na poluvremenu, kada je u jednom trenutku i poveo navijanje.

Ovu pesmu sam ponavljao gde god da igramo, jer igrati u Partizanu , ne možeš da se opustiš nigde. Voleo bih da se svi zagrlite… Da budemo složni i da budemo zajedno, ajmo sad. Gde god ti da igraš…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter