Balkan Magazin

Severina otkrila kako je ministar Stefanović dojavljivao podatke o njenom kretanju Milanu Pooviću

severina-dete
Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Hrvatska pevačica Severina Vučković nedavno je detaljno opisala mrežu institucija i ljudi koji su joj kao majci godinama nanosili patnju. U potresnom intervjuu koji je dala za “H-Alter” pominju se i imena iz političkog vrha Srbije.

Sevrina navodi da je u godinama nakon rođenja deteta njen bivši partner Milan Popović na svaki mogući način pokušavao da kontroliše nju kao majku. Tvrdi da joj je pretio oduzimanjem deteta i da je doživljavala razne neprijatnosti na granici Crne Gore, ali i Srbije. Severina kaže i da je po nalogu Nebojše Stefanovića proveravan njen ulazak iz Hrvatske u Srbiju.

– Pune četiri godine, svaki put kada bih išla s djetetom u Srbiju, granična policija bi nekog morala nazvati. Srbijanski ministar policije Stefanović osobno je nalagao moju provjeru kada ulazim s djetetom, valjda kako bi Milan vodio evidenciju o mojem kretanju. Dakle, 2013. počinje potpuna kontrola mene kao majke. Shvaćam da neće ići kao što sam se nadala, ljudskim dogovorom, nego da trebam svu podršku i pomoć sustava za zaštitu djece i obitelji – rekla je Severina u potresnom intervjuu za H-Alter.

Slično se dešavalo na granici sa Crnom Gorom.

„…ponovo uplašena da dijete vodim izvan Hrvatske, krećem na put bez djeteta, koje ostaje s mojom mamom. Na crnogorskoj granici, za to imam sedam svjedoka, 30. prosinca 2013. u 21 h carinik prilazi našem kombiju i pita: „Gdje vam je dijete?“ Ironično mu odgovaram da ga potraži u gepeku, što on doslovno i čini. Ljutito odlazi i nekoga zove. Nije prošlo pet minuta primam od Milana poruku: „Severina, gdje mi je dijete? Ostavila si ga samoga, prijavit ću te socijalnoj službi i tužiti te.“ A ujutro, na Novu godinu, djelatnice CZSS-a Maksimir došle su provjeriti jesam li dijete od godinu i pol dana ostavila samo u kući. Na Milanov poziv. Moja mama im otvara vrata. Tada sam shvatila da on ne preza ni od čega. Tom sačekušom i njegovom naslovnicom u ženskom tjedniku Gloria, u kojem me blatio kao majku na 12 stranica, počinje ono što mi je i najavio u Dubrovniku, a blaćenje traje sustavno“, rekla je Severina za pomenuti medij.

Severina je u intervjuu takođe pričala o nereagovanju hrvatskog sistema, te o potkupljenim sudijama i zaposlenima u centrima za socijalni rad.

Pevačici je, inače, nakon nekoliko godina mučne i teške borbe vraćeno starateljstvo nad sinom, odnosno ona i otac deteta će nadalje moći da dele brigu o detetu.

Sva g*vna isplivala su na površinu kad je Severina izgubila starateljstvo

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Jadnica,kakva je to nesreca kad takva ,,majka,, naleti na oca,Koji se bori za svoje dete,a I’ma I cime..avaj

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link