Fotografija iz Štark arene (©Star Sport)
Fotografija iz Štark arene (©Star Sport)

Skandiranje, aplauzi i minut ćutanja za Najvećeg: Puna Arena odala počast velikom Dudi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.09.21. | 19:25

Minutom ćutanja odata počast legendarnom treneru Dušanu Ivkoviću

Neke priče život namesti, eto čisto za malo simbolike. Niko nije planirao da tako bude, ali posle tužne jutarnje vesti o smrti Dušana Dude Ivkovića, odlučeno je da mu se oda poslednja počast minutom ćutanja u Štark areni. Sudbina je htela - da se to desi baš na utakmici klubova koje je vodio na početku i na kraju profesionalne trenerske karijere. Na jednoj strani terena - Partizan u kome je njegova seniorska priča počela, sa druge Anadolu Efes - klub u kome je ostavio poslednji pečat.

Cela Štark arena je utihnula, tuga je provejavala, jeza je prolazila kroz telo svih prisutnih. Mnogima je bilo teško da sakriju suze. Srce legendarnog trenera prestalo je da kuca u ranim jutarnjim časovima, baš na dan kada je bilo planirano da poslednju utakmicu u igračkoj karijeri odigra kapiten crno-belih Novica Veličković.

Izabrane vesti

Minutom ćutanja mu je odata počast, a pre i posle toga su se na spomen njegovog imena čuli jaki aplauzi.

Dudina slika je bila na ekranu na vrhu dvorane, a sa tribina se čulo: "Ivković Dušan, Ivković Dušan"... Od trenerske karijere oprostio se u Atini. A danas je pozdravljen onako kako zaslužuje i u najvećoj srpskoj dvorani.



tagovi

Novica VeličkovićDušan Duda IvkovićDušan IvkovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara