Ex -Yu

DF pozvao URA da pomogne, poslanica: Sve je moguće

DF pozvao URA da pomogne, poslanica: Sve je moguće
Foto: Facebook | DF pozvao URA da pomogne, poslanica: Sve je moguće

PODGORICA - Demokratski front (DF) pozvao je kolege iz koalicije URA da pokažu neophodnu odgovornost i pomognu da svi zajedno izađu iz teške političke krize, u kojoj se danas nalazi Crna Gora.

"DF i Demokrate su postigli dogovor o razrješenju političke krize, uprkos ranijim nesporazumima i poremećenim odnosima, te očekujemo da svi konstituenti parlamentarne većine, uključujući URA, doprinesu prevazilaženju krize", saopšteno je iz DF-a.

DF ističe da je očekivao da će građanski pokret URA snažno pozdraviti dogovor postignut između DF-a i Demokratske Crne Gore, kojim se prevazilazi duboka društvenopolitička kriza.

"Pritom vjerujemo da je upravo to bila ideja koju su predložili i zagovarali naši partneri iz parlamentarne većine. Podsjećamo javnost da je na posljednjem sastanku predstavnika parlamentarne većine postignut jednoglasan zaključak da će svi podržati dogovor između DF-a i Demokrata", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je predstavnik pokreta URA na tom sastanku posebno apostrofirao neophodnost dogovora DF-a i Demokrata i da sporazum trojice nosilaca liste od 9. septembra ne bude ugrožen tim dogovorom.

Dogovor Demokratskog fronta i Demokratske Crne Gore o rekonstrukciju Vlade Crne Gore novi je politički momenat i sada je sve moguće od novih izbora do nekog drugog rješenja, saopštila je danas poslanica Građanskog pokreta URA Božena Jelušić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije