Na Prajdu nastupaju Nataša Bekvalac, Sara Jo, Sajsi MC... 1Foto: Jelena Diković

U parku Manjež, nakon tradicionalne Prajd šetnje, koja će biti održana 18. septembra, nastupiće Nataša Bekvalac, koja je ujedno i ovogodišnja kuma Prajda.

Učesnike i učesnice Parade ponosa očekuju i nastupi Sare Jo, Bojane Vunturišević, Sajsi MC, Džipsii i Lee Davogić, kao i dreg kraljice Alexix VanderCunt, Ostroga Mi i Dite Von Bill, ali i dižejeva Jovijah, Milice X i Ivana Bokora.

Podsetimo, Nedelja ponosa, koju organizuje Beograd Prajd počela je u 12. septembra i trajaće do 19. septembra.

Tokom ove sedmice biće održano preko 40 događaja, uključujući predstave, filmske projekcije, panel diskusije, konferencije, radionice, žurke i druge umetničke, kulturne i edukativne programe.

Ovogodišnji slogan Prajda je “Ljubav je zakon”, a kao i svake godine, ova manifestacija LGBT+ zajednice u Srbiji završava se šetnjom, koja je zakazana za sam kraj sedmodnevnih događaja – u subotu, 18. septembra.

Šetnja kreće i završava se u parku Manjež.

Svi učesnici i učesnice Prajda biće u obavezi da redarima na ulazu pokažu zeleni COVID sertifikat o vakcinaciji, ili potvrdu o negativnom antigenskom testu ne starijem od 48 sati ili PCR testu ne starijem od 72 sata ili potvrdu o zarazi virusom ne stariju o šest meseci ili ne mlađu od 14 dana.

Ukoliko nemaju ništa od tih potvrda, biće im omogućeno brzo testiranje na COVID-19 u vidu antigenskih testova, i to po ceni od 350 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari