Balkan Magazin

Očajni Sarajlija traži devojku na Internetu, oglas je takav da će je pronaći nikad

Imam 27 godina i tražim devojku od 24 do 29 godina, počinje svoj oglas jedan Sarajlija koji i dalje traga za svojom idealnom devojkom. Ništa ne bi bilo neobično da svoju potragu nije započeo navodeći uslove koje buduća devojka treba da ispuni i to u 19. tačaka.

Iako bi kako kaže imao još toga da doda na svoju neobičnu listu zahteva, zaustavio se pretpostavljajući da je svima jasno kakvu on to tačno devojku traži.

Anonimni momak opisuje da “takvu devojku nikada nije imao prilike da sretne uživo”. Možda vam to deluje čudno, ali kada vidite opis idealne devojke, shvatićete da je teško da će se ovaj Sarajlija ikad usrećiti jer devojka iz opisa je mnogo toga, između ostalog:

“Uvek vedra i nasmejana, nikad se ne nervira, ne psuje, ne svađa, voli sebe, život, prirodu, posao, ‘sve na ovom svetu’. Puna je pozitivne energije i smisao joj je da bude srećna”.

Već ste se umorili od silne pozitive? Ima još.

Devojci iz njegovih snova nikad nije dosadno, ali naravno da vreme ubija kvalitetno – sportom. Posledično, nema poroke, osim da “ponekad malo popije”.

Skromna je i ima “čudne želje”, jer šta je čudnije od toga da želite da vidite zalazak sunca ili pecate. Trčanje maratona je još jedna od neuobičajenih želja koje će ova čudesna devojka imati.

Naravno, pored ovakvog života malo joj vremena ostaje za društvene mreže, ali to joj ne smeta jer ih ionako ne želi.

Ova devojka ima jednu najveću želju – da nađe ljubav svog života. To što do sada nije našla princa je jedino što je ponekad čini setnom, ali i tada je uvek pozitivna i nasmejana.

Devojka iz njegovih snova nikada nigde ne žuri, a uvek stigne na vreme. Ova čarobnica ne želi posao, karijeru, novac, ništa osim ovog Sarajlije i porodice koju će sa njim osnovati.

sarajlija-trazi-devojku

Oglas je izazvao gomilu komentara, ali i saveta, piše Srbija danas.

“Kralju, kupi barbiku. Imaju one što pevaju. Jedino možda ona može ispuniti sve kriterijume”.

“Auuuuu ovde dok spremiš tendersku dokumentaciju”.

“Ma ja se odoh javiti, nek ide sve, ništa nije spomenuo za decu, valjda mojih 4 neće biti problem”.

“Au ovaj nikad devojku neće naći. Jedino da proba sa lutkom na naduvavanje, pa da nju vodi na kompovanje i da joj pušta Mocarta, a i lutka nema jezik”.

Ipak, iako i sam kaže da mu je neobično da na ovaj način traži curu, nada se da će se “javiti ta jedna prava cura i da će to biti ostvarenje snova”, kako njegovih tako i njenih. U celoj priči ipak postoji jedan malecni problem, ovaj dečko traži devojku koja ne voli društvene mreže baš na jednoj društvenoj mreži. No, uz više od 2.000 komentara možda je i imao sreće.

Ivan Bosiljčić sa ruskim monahinjama okopava manastirske bašte i traga za mudrošću

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link