0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

AMERIKANAC DISKVALIFIKOVAN KAO ĐOKOVIĆ NA US OPENU: Dobio sam udarac u ja*a, pa sam udario lopticu u ogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.21 u 08:38

Meč samo što je počeo.

Dok svi pričaju o US openu koji se završio pre samo nekoliko dana, čelindžer u Keriju privukao je pažnju svetske javnosti. Naime, američki teniser Tenis Sandgren, diskvalifikovan je sa pomenutog turnira jer je loptom pogodio linijskog sudiju.

Da stvar bude još i gora, sve se dogodilo na početku meča. Sandgren je poveo sa 1:0, dok je u drugom gemu prema njegovim rečima dobio jaču lopticu od skupljača loptica, koja ga je pogodila u međunožje. On ju je potom udario, ona se odbila od ogradu, pa je pogodila linijskog sudiju na drugoj strani terena.

Dakle, večeras sam dobio udarac lopticom u j**a od skupljača loptica sa malo više snage, udario sam tu lopticu u ogradu, a ona se potom sudarila sa guzom linijskog sudije dok je šetao ka drugoj strani terena, i to je rezultiralo mojom diskvalifikacijom. Kakvo je vaše veče bilo, rekao je Amerikanac nakon meča.

Sve ljubitelje tenisa, ovo je podsetilo na 2020. godinu i US open, kada je Novak Đoković na sličan način morao da završi učešće na turniru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter