MOMCI SU SJAJNI, TRENER MI JE REKAO DA UŽIVAM! Menig: Protiv Radničkog je sve bilo pozitivno
Foto: Partizan. rs

zadovoljan

MOMCI SU SJAJNI, TRENER MI JE REKAO DA UŽIVAM! Menig: Protiv Radničkog je sve bilo pozitivno

Fudbal -

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig rekao je posle debija za taj klub da je sve na terenu bilo pozitivno, uz ocenu da se igrači prema njemu ophode, kao da je dugo u klubu.

"Zaista ne mogu da kažem ništa drugo osim da je sve pozitivno i da su momci igrali baš onako kako je šef Aleksandar Stanojević od njih tražio", rekao je on, preneo je danas klupski sajt.

Fudbaleri Partizana u subotu su na gostovanju savladali Radnički iz Kragujevca sa 3:1, u meču osmog kola Super lige Srbije.

Holandski igrač, istakao je da je ovo bilo njegovo prvo putovanje van Beograda, kao i da je u sobi bio sa napadačem crno-belih Rikardom Gomešom.

"On je sjajna osoba i odličan fudbaler, zaista mogu samo da kažem reči hvale! Ali, da ne grešim dušu, svi momci su sjajni, profesionalni, ali imaju i smisla za humor. Prema meni se ophode kao da smo dugo zajedno", rekao je 26-godišnji vezni fudbaler.

Menig je dodao da mu je trener crno-belih rekao da "uživa u igri, i da će mu se dopasti ovde".

On je u igru na subotnjem meču ušao u 61. minutu.

Partizan na tabeli Super lige Srbije vodi sa svih sedam pobeda i 21 bodom, a naredni meč u domaćem prvenstvu igra na svom terenu protiv Crvene zvezde, u nedelju.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track