0
Fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA SLAVILA U DERBIJU KOLA: Pavkov i Katai za prvo mesto! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.21 u 20:58

Crvena zvezda slavila je u derbiju 7. kola Superlige protiv ekipe Čukaričkog rezultatom 1:2 (0:1).

Izabranici Dejana Stankovića odigrali su odličan meč i došli do vrlo važne pobede. Strelci za crveno bele bili su Milan Pavkov u 40. minutu i Aleksandar Katai koji je bio precizan u 57. minutu, dok je za Čukarički. Zvezda se ovom pobedom izjednačila sa ekipom TSC-a na prvom mestu, s tim da tim iz Bačke Topole ima meč više, dok je Čukarički nakon poraza pao na šesto mesto.

Utakmica je počela slabijim tempom , a prva prilika viđena je u 11. minutu kada je Čukarički imao priliku, Čolović je proigrao Kajevića, ali je to bilo slabo za Borjana. Nakon te prilike probudila se ekipa Zvezde I zapretila preko Degeneka koji je odlično šutirao, svi su videli loptu u mreži, ali je golman Mićović dobro intervenisao I sprečio štopera da se upiše u listu strelaca.

U 20. minutu je Zvezda imala najveću priliku da povede. Pavkov je grudima spustio loptu Ivaniću, koji je lobovao Mićovića, ali je na gol liniji intervenisao Šapić I spasao svoju ekipu.

Samo 10-ak minutu kasnije Šapić je morao ponovo da interevniše i u poslednjem trenutku izbio šut Bena sa gol linije. Inicijativa Zvezde se isplatila u 40. minutu, Kanga je sa desne strane uputio idealan centaršut, a na drugoj stativi je bio Pavkov i glavom zakucao loptu u mrežu.

Drugo poluvreme počelo je sa nekoliko pokušaja Zvezde iz daljine, a onda je Jovanović imao dobru priliku, šutirao je iz kolena, ali je Borjan uspeo to da obrani. U 57. minutu Zvezda dolazi do prednosti pogotkom Aleksandra Katai koji je dobio loptu iz dubine, pokušao je prvo levom- odbranio je Mićović. Međutim, lopta se odbila pravo na nogu Zvezdinom kreativcu i tu nije bilo spasa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Čukarički (@fkcukaricki)

Crveno belima je u 73. minutu poništen gol zbog ofsajda Bena, a u samoj završnici meča “Brđani” dolaze do gola. Pogrešio je Degenek koji je loše procenio let lopte, to je iskoristio Čolić I asistirao Jovanoviću za konačnih 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter