0
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2018-2019-FK Partizan promocija novog trenera Savo Milosevic and president Milorad Vucelic (R) Beograd, 28.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POBEDA NAKON DUGE PAUZE: Savo Milošević može da ‘odahne’!

Objavljeno: 25.08.21 u 20:49

Toliko bitna pobeda..

Nakon tri vezana poraza, ekipa Olimpije iz Ljubljane ostvarila je pobedu i to na gostujućem terenu. Oni su rezultatom 0:2 slavili protiv Domžalea, koji se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji prvenstva Slovenije.

Tim Sava Miloševića svoj niz poraza ‘počeo’ je protiv Santa Klare na svom terenu 0:1.. Nakon toga su usledili porazi od Kopera takođe na domaćem terenu, kao i poraz na gostovanju od ekipa Brava. Mnogi tamošnji mediji preneli su da je ova utakmica odlučujuća za budućnost Sava Miloševića na klupi Olimpije.

Domžale – Olimpija Ljubljana 0:2

Poveli su gosti u 42. minutu pogotkom Aldaira Baldea, na asistenciju Tomića.. Minimalnom prednošću ljubljanske ekipe otišlo se na poluvreme. Drugi deo susreta obeležila je velika borba i nada domaćina da mogu makar do boda! Pobedu gostiju overio je Nukić, na novu asistenciju Tomića.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter