Kad Madona slavi rođendan - privatni avion, 36 godina mlađi dečko i pravac Italija VIDEO

Pevačica Madona ovih dana se nalazi u Italiji, gde je u društvu prijatelja, dece i 36 godina mlađeg dečka Ahlamalika Vilijamsa proslavila 63. rođendan.

Život

Izvor: B92

Utorak, 17.08.2021.

08:54

Kad Madona slavi rođendan - privatni avion, 36 godina mlađi dečko i pravac Italija VIDEO
Foto: Profimedia

Na Instagramu je objavila niz fotografija, a po svemu sudeći, dobro se provodi.

"Neka rođendanske igre počnu", napisala je u opisu objave.
Društvo je jelo sladoled, gledali su film, a na kraju su uživali u večeri. Objavila je fotografiju dugog stola, ukrašenog svećama i cvećem, oko koga se posle okupilo društvo.

Madona ima 63 godine, i isto toliko lica - pop zvezda, modna ikona, seks simbol...

S obožavaocima je podelila i video, na kome se vidi kako društvo privatnim avionom leti u Italiju, Madona sama sebi peva rođendansku pesmu, šeta s dečkom držeći se za ruke, i uživa s društvom na slavljeničkoj večeri.
Madona je slavila i čitavu prošlu nedelju. Ranije je naglasila kako je njena rođendanska nedelja bolja iz minute u minutu.

"Rođendani su vreme za razmišljanje, zahvalnost i samoispitivanje", zaključila je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: