Magazin Novi Sad

Gradonačelniče, prestanite da sramotite građane Novog Sada

milos-vucevic
Foto: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ponovo je bio saučesnik parade besmisla i izrugivanja vlasti pravosudnom sistemu Srbije. Baš kao što je krajem 2019. godine podneo krivične prijave protiv braće Vučić, kako bi se otklonila sumnja na njihovu umešanost u slučaj „Jovanjica”, Vučević ponovo poseže za istim „pravnim okvirom”. Ovaj put, zbog slučaja Belivuk, najavio je tužbe protiv dva Aleksandra – Vučića i Vulina.

Cilj ove šarade jeste, s jedne strane – stvaranje medijske slike da je Srbija pravna država u kojoj nema nedodirljivih, a s druge strane se tužbom i ekspresnim postupkom sprečava sprovođenje temeljne istrage.

Gradski odbor Stranke slobode i pravde zahteva od gradonačelnika Novog Sada da prestane da sramoti građane Novog Sada i izigrava drvenog advokata članovima svoje stranke, već počne da se bavi poslom za koji je plaćen novcem svih nas. Javašluk građevinskih investitora, devastacija zelenih površina i fekalije koje plivaju Dunavom, samo su neki od gorućih ekoloških i urbanističkih problema na koje smo ukazivali proteklih meseci.

– Ovakvim ponašanjem, neetičnim poigravanjem sa vlastitom profesijom, ozbiljno je doveden u pitanje ugled gradonačelnika Novog Sada – istakla je da se Danijela Grujić, predsednica GrO SSP.

Vučeviću, drži se predizbornih obećanja kampanje „za našu decu” – za početak, pronađi rešenje za upis najmlađih Novosađana u vrtiće i svim osnovcima na teritoriji grada obezbedi besplatne udžbenike.

Stranka slobode i pravde, Novi Sad

Rijaliti Srbija: Vučević podneo krivične prijave protiv Vučića i Vulina

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

komentar

Klikni da objaviš komentar

1.6K Share
1.6K Share
Share via
Copy link