Na Horgošu kolaps – kolone kilometarske VIDEO

Na putevima u Srbiji saobraćaj je jutros pojačan, što utiče na povremeno usporenu vožnju na nekim naplatnim stanicama, poput one kod Subotice ili Stare Pazove.

Izvor: B92

Petak, 06.08.2021.

07:05

Na Horgošu kolaps – kolone kilometarske VIDEO
Ilustracija: EPA-EFE/ Wojtek Jargilo

Veći broj vozila očekuje se i na autoputu Miloš Veliki, zato i na naplatnoj rampi kod Preljine može biti povremenih zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS upozorava vozače i na promenljive vremenske uslove sa mogućim pljuskovima, uglavnom na putevima u zapadnim, istočnim i jugoistočnim krajevima.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5.15, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, automobili i autobusi čekaju četiri sata. Na graničnom prelazu Gradina, i na ulazu i na izlazu iz zemlje, putnička vozila čekaju 30 minuta.

Nema zadržavanja na teretnim terminalima naših graničnih prelaza, dodaje se u saopštenju. Od noćas ogroman priliv vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije. Kako javlja reporter RTS-a, čeka se najmanje četiri sata, a putnici kažu da čekaju i do šest sati da bi izašli iz Srbije.

U proteklih 12 sati, kroz granični prelaz Horgoš prošlo je 20.000 putnika u 6.000 putničkih vozila i 60 autobusa. Nešto je bolje na ulazu u zemlju, čeka se između dva i tri sata.

Ogroman priliv vozila se vidi i na drugim graničnim prelazima – Horgoš 2, Kelebija i Bački Vinogradi, gde se čeka između 60 i 120 minuta.

Savet je da se koriste manji granični prelazi Rabe, Rastina, Bački Breg, Bajmok i Đala, koji su udaljeni i do 40 kilometara od Horgoša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: