Читај ми!

Lepršava igra Čuke protiv Hamarbija, dva gola prednosti pred revanš u Švedskoj

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Hamarbi sa 3:1, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Jovanović postigao jedan gol, a Docić je bio dvostruki strelac za srpski tim, koji će naredne sedmice u Švedskoj braniti dva gola prednosti.

Odličan meč odigrali su fudbaleri Čukaričkog i sasvim zasluženo savladali ekipu Hamarbija sa 3:1.

Čukarički je dominirao tokom većeg dela meča na stadionu "Partizana", a gosti su uspeli da iskoriste jedinu neopreznost u odbrani beogradskog tima.

Docić je gospodario sredinom terena, Jovanović je dobio većinu duela sa defanzivcima švedskog tima, dok je Janković pokazao sav svoj talenat.

Domaći su poveli u 22. minutu. Đorđe Jovanović je preciznim udarcem završio fantatsičan kontranapad Čuke i doneo veliko slavlje svojim saigračima.

Ipak, samo tri minuta kasnije, Hamarbi stiže do izjednačenja gotovo identičnom akcijom. Ludvigson je bio prevrz za defanzivce Čukaričkog i preciznim udarcem donosi izjednačenje švedskom timu.

Nekoliko minuta delovalo je da su domaći šokirani primljenim golom, ali su ubrzo vratili nadmoć na sredini terena i počeli da stvaraju prilike.

Prvo je Ndiaje pogodio stativu, posle sjajnog solo prodora Jankovića, da bi u 40. minutu Senegalac asistirao Dociću, koji postiže prvi pogodak na meču.

Vođstvom od 2:1 Čukarički je otišao na veliki odmor, a u nastavku su igrači trenera Đorđevića zaigrali još bolje.

Odmah je stigao i rezultat. Igrao se 52. minut kada je Janković još jednom kao vihor prošao odbranu Hamarbija i pravovremeno uposlio Docića, koji donosi Čukaričkom dva gola prednosti.

Domaća ekipa tada se povukla i vrebala šanse iz kontranapada. Hamarbi je preuzeo posed lopte, ali napadi švedskog tima nisu bilo opasni po gol Petrovića.

Naprotiv, Čukarički je stvorio nekoliko poluprilika pred golom Dovina, ali pogodaka do kraja meča više nije bilo.

Revanš meč je za sedam dana u Švedskoj.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво