Internet

TikTok testira "priče"

TikTok testira "priče"
Foto: Twitter | TikTok testira "priče"

TikTok je potvrdio da radi na vlastitim TikTok "Pričama". Ova funkcija se trenutno se testira sa malim brojem korisnika na tržištima izvan SAD-a.

"Uvijek razmišljamo o novim načinima da donesemo vrijednost našoj zajednici i obogatimo iskustvo TikTok-a […] Trenutno eksperimentišemo sa načinima da kreatorima damo dodatne formate za oživljavanje svojih kreativnih ideja za zajednicu TikTok", saopštio je portparol TikTok-a

Čini se da priče funkcionišu na isti način jer nestaju nakon 24 sata, možete vidjeti ko je gledao vaše priče i možete pročitati komentare ostavljene na Stories. Priče neće narušti trenutni izgled početnog ekrana u aplikaciji, već će im se pristupiti prevlačenjem nalijevo sa glavnog odjeljka ili dodirom na Avatar osobe.

Nema riječi o tome koliko bi trajalo testiranje, a nema ni datuma lansiranja. Biće zanimljivo vidjeti kako će TikTok preuzeti Priče i učiniti je svojom. Potencijal za angažovanje i oglasni prostor je ogroman, ali ako se loše primijeni, mogao bi završiti poput Twitter-ovog Fleets-a, ugašen.

TikTok Stories se ne očekuje da zamijeni bilo koju drugu postojeću funkciju pripovijedanja koju TikTok već ima, poput Dueta, Uživo i Stitch, takođe je navela kompanija, prenosi "B92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije