MARKA: Radikalni veleobrt - Mesi nikad dalje od Barse?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.08.21. | 18:46

Madridski list bombarduje, čekamo odgovor iz Katalonije...

Nije baš uobičajeno da ekskluzivne informacije iz Barselone donosi list koji je tradicionalno blizak Real Madridu, ali kako Marka nije "bilo ko", vest svakako nije za ignorisanje, makar služila i za podizanje pritiska u taboru najljućeg rivala. A vest pod naslovom "Radikalni preokret u slučaju Mesi" kaže da se situacija oko novog ugovora toliko iskomplikovala da je od već viđenog potpisa Leo sada praktično bliži odlasku sa Nou Kampa?!

"Pregovori koji su pre nekoliko dana bili u završnoj fazi došli su do tačke bez povratka. U pitanju je situacija koju je nemoguće rešiti. Argentinac je trenutno daleko od obonove s Barsom kao nikada ranije. Đoan Laporta je svestan svega i sada gleda kako da saopšti javnosti rezultat poslednjeg sastanka", stoji u tekstu madridskog lista. "Na tom sastanku predstavnici kluba i igrača nisu približili stavove. Bila je meč lopta, ali ušla u gol. Ponavljamo: Leo Mesi nikada nije bio dalje od definitivnog rastanka s Barselonom".

Izabrane vesti

Marka još navodi da je ključni uticaj na ovakav razvoj situacije - udaljavanje Mesije od kluba - imao izvršni direktor Feran Reverter. Kaže se da bi bez ogromnog izdatka koji bi išao na njegovu platu Barselona "prodisala" i mnogo lakše mogla da planira budućnost, ali da veliki problem leži u tome što je navijačima koje zanimaju samo trofeji i najviši ciljevi teško objasniti "prednosti" Mesijevog odlaska.

Pogotovo što je Laporta za jedno od predizbiornih obećanja uzeo priču o nastavku bajke sa Argentincem...

Podsetimo, prethodnih dana novi prvi čovek Barselone davao je ozbiljne garancije da Mesi stiže u Španiju, da će biti na Trofeju Đoan Gamper i da je potpis na novi petogodišnji ugovor samo pitanje trenutka.

Bilo je čak najava da bi paraf mogao da padne tokom današnjeg dana.

Još ranije mediji su izvestili kako se jedan od najboljih igrača planete ozbiljno žrtvovao, čak prepolovio primanja kako bi ostao u klubu oprhvanim dugom od gotovo MILIJARDU EVRA.

Da bi Mesi potpisao i mogao da bude registrovan, pisalo se i govorilo kako moraju da odu Grizman i Kutinjo. Te da opet ne bi bilo izvesno da će moći da budu registrovane ostale pridošlice...

Iz Markine priče da se naslutiti da su u Barsi birali: Mesi ili da tim bude konkurentan u narednim sezonama, pokriven kvalitetno na svim pozicijama?

I da su izabrali ovo drugo.

Priznaćete, zvuči prilično neverovatno. Ali pratimo situaciju dalje. I čekamo odgovor iz Katalonije...


tagovi

Lionel Mesiletnji prelazni rok 2021Transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara