VIDEO: Izašao novi trejler za "Venom 2", Tom Hardi ponovo u Marvelovom univerzumu

Ove jeseni Tom Hardi se vraća na veliko platno kao ubilački zaštitnik Venom, jedan od najkompleksnijih Marvelovih likova.
VIDEO: Izašao novi trejler za "Venom 2", Tom Hardi ponovo u Marvelovom univerzumu
Foto: Youtube ( Sony Pictures Entertainment, Screenshot)
Nakon što smo u prvom trejleru upoznali opušteniju stranu Venoma i njegovog koegzistiranja sa Edijem Brukom (Tom Hardi) i naznaku haosa koji će u "Venom 2" uneti Karnage (Vudi Harelson). Nakon novog trejlera sve je jasno - gledaćemo suparništvo između antiheroja i zlikovca - Venoma i Karnagea, piše B92.
 
U nastavku glume i Mišel Vilijams, poznata po naslovima "Blue Valentine", "Manchester by the Sea", "Shutter Island", Naomie Haris koju publika pamti iz filmova "Moonlight", "Spectre", "Southpaw", "Skyfall" i Stiven Grejam koga smo imali priliku da gledamo u filmovima "This is England", "Snatch", "The Irishman", "Public Enemies".
 
U rediteljsku fotelju je ovog puta seo Endi Serkis, čovek koji se proslavio ulogom Goluma u trilogiji "Gospodara prstenova", a koji je prethodno režirao blokbastere "Breathe" i "Mowgli".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film