VELIKA PRILIKA ZA DOKAZIVANJE: Napredak gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu
Foto: FK. Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

VELIKA PRILIKA ZA DOKAZIVANJE: Napredak gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu

Fudbal -

Napredak je u dosadašnjem toku prvenstva ostvario zadovoljavajući uspeh – dve pobede na svom terenu protiv novajlija (Kolubare i Radničkog 1923 iz Kragujevca) i poraz od Radničkog u Nišu.

Predstoji gostovanje aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi. Čarapani znaju da je tim iz Ljutice Bogdana apsolutni favorit, ali se unapred ne predaju. Ići će hrabro na srpskog velikana, pa kako bude na terenu. Motiva ima i previše.

-Učinićemo sve da odigramo maksimalno dobro, a i ukoliko izgubimo, nismo mnogo izgubili. Fali nam dosta igrača. Sada ne može da brani golman Vasiljević, koji je pozajmljen iz Crvene zvezde i takav je dogovor klubova. Kerkez je na putu oporavka i verovatno će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Možda je mogao na teren i sada, ali bio bi prevelik rizik. Nedostaju nam i dalje Pantić, Milovanović i Stevanović, ali očekujem da se vrati Mršić i tu bi malo više dobili na skoku. U svakom slučaju, imamo utakmicu u kojoj treba da se izmerimo i u jednoj lepoj atmosferi se predstavimo na najbolji način. I verujem da će tako biti, kaže Milan Đuričić, šef Stručnog štaba.

Defanzivac Jovan Marinković slaže se sa svojim šefom:

-O protivniku, aktuelnom šampionu, ne treba trošiti reči. Gledamo sebe, spremamo se, radili smo analizu protivnika i znamo koje su naše prednosti na toj utakmici. Pokušaćemo da iskoristimo neke njihove mane kako bi došli do povoljnog rezultata i vratili se kući zadovoljni.

Samopouzdanje postoji kod Čarapana, a priliku da iskažu svoje vrednosti protiv aktuelnog šampiona neće propustiti.

Uspela je Vojvodina da dođe do 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije, gde je večeras (19.00) u Novom Sadu očekuje prvi duel protiv austrijskog LASK-a, koji je favorit: kvota na keca je 5,30, na iks 3,70, na dvojku 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - LASK.

Ž. M / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track