');
Najnovije vesti
Blic Zabava

Kristijan obećao Milici bubreg pa nepromišljenim potezom sve upropastio, a onda je osvanula njena PREPISKA SA RADOM MANOJLOVIĆ - njihova veza je neraskidiva

I dok je Kristijan Golubović ispao iz igre za donora organa Milici Adamović, koja čeka transplataciju bubrega, pevačica Rada Manojlović priskočila je u pomoć ovoj devojci i svojim mnogobrojnim apelima značajno doprinela tome da se skupi novac, kako bi Milica otišla u Tursku na transplataciju.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Kristijan Golubović, Rada Manojlović, Milica Adamović Foto: Screenshot, Snežana Krstić, Instagram / RAS kombo
Kristijan Golubović, Rada Manojlović, Milica Adamović
Kristijan, Milica
Foto: screenshot
Kristijan, Milica

Kristijan Golubović se, podsetimo, javio da pomogne Milici Adamović i da joj donira bubreg, međutim, pre tri dana se tetovirao i zbog toga automatski ispao iz "igre", budući da tetovaža "stopira" svaku vrstu donorstva na 180 dana, odnosno, šest meseci, a kako su Milici lekari dali samo 6 meseci života, njoj je bubreg potreban u što kraćem roku.

Pročitajte još

S druge strane, Rada Manojlović ne prestaje da pruža podršku Milici, a njihova prepiska na Instagramu mnoge je dovela do suza.

Rada Manojlović
Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Rada Manojlović

- Ljubavi naša, želim da ti taj osmeh na licu ostane zauvek. Idi i vrati nam se zdrava, i sebi i svojoj porodici, volimo te - napisala je pevačica ovoj devojci.

Prepiska Rade i Milice
Foto: Instagram / Instagram
Prepiska Rade i Milice

- Hvala ti Rado što si tu, daće Bog da se vratim što pre! Volim i ja vas sve - odgovorila joj je Milica.

Podsećamo, godine 2009. Milici je, kada je imala svega 18 godina, zbog pogrešnih dijagnoza odstranjen levi bubreg. Njoj su doktori nedavno dali 6 meseci života, jedino rešenje je novi bubreg, ali kako Milica nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira bubreg, jedina nada je da se transplantaciju uradi u inostranstvu.

VIDEO: Rada Manojlović: Haris mi pruža mir i nežnost