MARŠ BED BLU BOJSA! Španski mediji šokirani SLIKAMA iz Zagreba: Vojska Dinamovih navijača u potrazi za ozloglašenim Poljacima!
Foto: Printskrin

Liga šampiona

MARŠ BED BLU BOJSA! Španski mediji šokirani SLIKAMA iz Zagreba: Vojska Dinamovih navijača u potrazi za ozloglašenim Poljacima!

Fudbal -

U toku je utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinamo Zagreba i poljske Legije.

Uvertira meča bila je burna i prethodio joj je žestok sukob navijača dva kluba, popularnih " Bed Blu Bojsa" i ultrasa Legije u utorak uveče u Zagrebu.

Brojni navijači poljskog kluba, poznati po huliganskim ispadima u zemlji i inostranstvu, došli su u Zagreb dan pre prve utakmice Dinama i Legije u trećem kolu kvalifikacija za Lige šampiona.

Legijini navijači smestili su se u dva kafića u delu Zagreba koji se zove Dubrava.

Nakon pola sata usledio je žestoki napad navijača Dinama kojim su Poljake naterali u povlačenje. Jedan navijač poljskog tima teško je povređen.

I pre nego što je došlo do sukoba navijači Dinama snimljeni su kako poput vojske marširaju prema Poljacima opremljeni letvama, palicama i bakljama.

Brojni strani mediji objavili su snimke kaosa iz Dubrave, a madridska Marka pod naslovom "Marš Bed Blu Bojsa u potrazi za suparničkim navijačima koji terorišu Evropu" piše kako je snimak naoružanih Zagrepčana zaprepastio sve na društvenim mrežama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track