0
olimpijske igre

FOTO: Instagram/Screenshot

JAVIO SE I ĐOKOVIĆ: Novak odmah prokomentarisao Nininu izjavu o neosvajanju bronze na OI i poslao snažnu poruku!

Objavljeno: 04.08.21 u 17:57

Javio se i prvi reket sveta…

Nakon što je mlada teniserka Nina Stojanović prvi put javno komentarisala nastup na Olimpijskim igrama, putem društvenih mreža, sada se na isti način oglasio i Novak Đoković.

Mlada teniserka je navela da samo ona zna kako joj je bilo kada nije izašla na teren u miksu sa Đokovićem, te postavila sliku iz detinjstva sa najboljim teniserom sveta, a sada je dobila i odgovor na svoje reči.

Novak je napisao ‘odličan povratak u prošlost’ ispod fotografije koju je ona postavila.

Nakon toga se Đoković oglasio na svom Instagramu, gde je poželeo sreću preostalim srpskim sportistima u Tokiju uz žal zbog ličnog neuspeha.

– Velika je čast bila predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama. Žao mi je što se ono posebno iskustvo nije završilo sa jednom od medalja za mene, ali me to čini još motivisanijim da nastavim sa radom i da se vratim još jači u Pariz za tri godine. Svu sreću želim našim sportistima koji nastavljaju borbu za medalju! Navijamo za Srbiju, napisao je Novak na društvenoj mreži.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter