Fedotov: Partizan je mnogo jak, ništa ne poklanja, ali nije savršen

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.08.21. | 17:44

„Verujem da ćemo im naći rupu u odbrani“, kaže trener Sočija

Pljušte pohvale iz Sočija na račun Partizana. Što bi rekli stari Rusi su „okrenuli pilu naopako“ i komplimentima kao da žele da uspavaju crno-bele.

Trener Sočija Vladimir Fedotov imao je danas konferenciju za novinare pred sutrašnji okršaj u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Konferencije i ponovo je biranim rečima pričao o srpskom klubu.

Izabrane vesti

Partizan je ozbiljan ratnik evropskih kupova. On je barjaktar srpskog fudbala. Protivnicima ništa ne poklanja, ni u napadu ni u odbrani. Moraćemo dobro da se potrudimo da bismo došli do pobede. Sigurno će biti jako zanimljiv meč“, poručio je Fedotov.

Rekao je trener ruskog tima da je mnogo kvalitetnih igrača u timu Partizana.

Ozbiljno se spremamo za dvomeč. Znamo da su skauti Partizana bili na našoj utakmici sa Ahmatom, ali poznajemo dobro i mi njih. Tu su Bibars Natho, Rikardo, da ne nabrajam dalje, jer bih mogao da naređam dosta igrača. Mnogo su jak tim. Ali, nema savršenih ekipa. Svi prave greške i verujem da ćemo sutra pronaći rupu u njihovoj odbrani“.

Najveći hendikep u dvomeču sa srpskim klubom trener Sočija izdvaja navijače, pošto će se sutra igrati pred praznim tribinama.

Šteta je što ćemo igrati kod kuće bez podrške navijača, dok će nas u Beogradu dočekati pun stadion i tamo će publika biti protivnikov 12. igrač. Nisu baš podjednaki uslovi“.

Zadovoljan je Fedotov što pravilo gola u gostima više ne važi u evropskom fudbalu.

„To pravilo je dugo bilo na snazi i gostujući timovi su imali veliku prednost. Sada je sve pošteno, ujednačeno, mečeve više ne odlučuju ti efekti“, istakao je Fedotov.

On je dodao i da su svi u njegovom sastavu zdravi i spremni za sutrašnji meč sa Partizanom.


tagovi

FK PartizanSočiLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara