Nova vest
Olimpizam

Sreda, 04.08.2021.

16:20

Nina Stojanović: Samo ja znam kakav je osećaj

Nina Stojanović se oglasila putem Instagrama.

Izvor: B92

Autor:B92

Nina Stojanović: Samo ja znam kakav je osećaj
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Srpska teniserka Nina Stojanović okačila je fotografije sa Novakom Đokovićem na svoj "Instagram" profil i podelila poruku.

Ona je opisala kako je izgledalo igrati na Olimpijskim igrama i zahvalna je što je uz sebe imala najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića.

"Samo ja znam kakav je osećaj izgubiti šansu da igraš najbitniji meč karijere i da se boriš za olimpijsku medalju. Takođe znam koliko me je ovaj teniski turnir ispunio emocijama i doneo mi toliko mnogo sreće. Hoću da kažem da sam zahvalna što sam uopšte bila među najboljim svetskim sporitstima i da mi je bila čast i privilegija da predstavljam Srbiju sa najboljim u istoriji sporta. Hvala vam svima na porukama podrške i ljubavi koje sam dobila od vas. Hvala vam! Godina se nastavlja, izazovi čekaju. Cenim svaki minut proveden u Tokiju", napisala je Nina Stojanović na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

6 d

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

6 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu